donderdag 20 februari 2020
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina

  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Seminar: 'Clearing your space'
Zondag 19 juli 2009 t/m zondag 30 augustus 2009


Origineel ingezonden persbericht


Voor iedereen die op zoek is naar betekenis en inspiratie is er binnenkort een speciale gelegenheid: 1-daagse seminars van de Zomer Academie. Op zondag 19 juli 2009 in Utrecht is de seminar ‘Clearing your space’.

In ons drukke leven met veel verschillende activiteiten is het belangrijk om bewust om te gaan met onze leefruimtes, zoals ons huis of de auto. Met specifieke methoden worden energiestromen verbeterd en de natuurlijke balans hersteld. Met ‘space clearing’ en gebruik van de vier elementen (aarde, water, lucht en vuur) leren deelnemers hoe zij ruimtes en hun atmosfeer kunnen optimaliseren.

Met de jarenlange ervaring en bijzondere kennis en inzichten van de docenten maken de deelnemers een verrassende en boeiende dag mee.

Zomer Academie
Voor mensen die deze zomer tijd willen investeren in eigen welzijn en persoonlijke ontwikkeling heeft de Zomer Academie vijf verschillende 1-daagse seminars ontwikkeld. De seminars zijn op zondag 19 juli, 9 augustus en 30 augustus in Arnhem en Utrecht.

De seminars gaan over esoterische muziek, het verbeteren van je eigen vitaliteit en energie, meditatie en visualisatie, optimaliseren van de ruimte(s) waarin je leeft en de bijzondere relatie die de mens heeft met de zodiak. Belangstellenden kunnen ervoor kiezen om meerdere seminars te doen.

Voor meer informatie over de seminars en opgave:
038-3769739 of kijk op www.zomeracademie.info.De Zomer Academie is een initiatief van Sichting CASE.

CASE (spreek uit "kacé") is een afkorting van de latijnse naam Collegiae Artium Scientiarium Esotericum, oftewel Colleges voor Esoterische Kunsten en Wetenschappen. Het cursusaanbod is gericht op een veelzijdige en geïntegreerde ontplooiing.

Stuur dit bericht door!Varia

Gildewandeling: Gheruchtige meesterschilders

Bron: AOU© AOU
Varia

Soepkeuken bij de Tuinfabriek

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Hulpverlening door de eeuwen heen

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht