dinsdag 25 februari 2020
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina

  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Signeersessie: Amika castleden in Overvecht
Zaterdag 11 juli 2009


Origineel ingezonden persbericht


Alle fans van de populaire Z@pp serie Amika opgelet! Op zaterdag 11 juli komen Merel, Olivier en Hedwig namelijk naar Utrecht. In de Free Record Shop in Winkelcentrum Overvecht (aan de Roelantdreef) kan iedereen die ochtend langskomen voor een handtekening en een foto.

Op Z@pp was afgelopen vrijdag de ontknoping te zien van het eerste seizoen van Amika. Vanaf woensdag 8 juli is de DVD box met daarop het hele eerste seizoen te koop. Ter promotie daarvan doet de cast op 11 juli een signeertour en daarbij komen ze dus ook naar Utrecht. Zaterdagochtend 11 juli begint de signeersessie met de castleden van Amika rond 11.00 uur. Rond 12.00 uur zal deze weer gedaan zijn.

Amika
In de telenovelle Amika, geproduceerd door Studio 100, zijn paarden, mysteries en ontluikende verliefdheden de sleutelwoorden. Qua populariteit nadert de serie zowel in Nederland als Vlaanderen eerdere Studio 100 successen als Het Huis Anubis en Mega Mindy. De serie Amika speelt zich af op manage De Paardenhoeve; eigendom van de steenrijke familie De la Fayette. In het eerste seizoen was te zien hoe hoofdpersoon Merel op de manege kwam werken als stalhulp.

Merel maakt kennis met de verwende dochter des huizes Marie-Claire en haar vriendinnenclubje de Z-Girlz en leert ook stalknecht Jan kennen op wie ze stiekem verliefd wordt. Jan draagt echter een groot geheim met zich mee over het speciale paard Amika dat hij niet kan delen. Merel bouwt stiekem een band op met Amika, maar komt daardoor steeds meer in de problemen.


Stuur dit bericht door!Varia

Gildewandeling: Gheruchtige meesterschilders

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Joods leven in Utrecht

Bron: AOU© AOU
Varia

Houtzaagmolen voor een middag korenmolen

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht