dinsdag 25 februari 2020
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina

  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Theatershow: Het Huis Anubis show
Woensdag 29 juli 2009 t/m zondag 2 augustus 2009
Ingezonden


Wegens het enorme succes van de eerste Het Huis Anubis theatershow zullen Nienke, Fabian, Amber, Patricia, Mick, Joyce, Noa en Jeroen van 29 juli t/m 2 augustus nogmaals te zien zijn in het Utrechtse Beatrixtheater. Omdat ook de kaartverkoop van deze shows weer heel snel gaat, is daar nu, naast de reeds geplande voorstellingen, nog een extra show bijgekomen. Op donderdag 30 juli om 11 uur is er een extra kans om de tv helden live te zien optreden.

In de interactieve Het Huis Anubis theatershow, geproduceerd door Studio 100, komen alle hits uit de populaire tv-serie voorbij zoals ‘Het Huis Anubis’, ‘Hij’ en ‘Het Geheim’. Het verhaal begint met de voorbereidingen van de schoolmusical. Tussen de verzamelde kisten vinden de acht bewoners van Het Huis Anubis een oude Inca-schat: De Graal van de Eeuwige Vriendschap. Per ongeluk bevrijdt Noa de Geest die in deze Graal huist en dan gaat het mis en gebeuren er allerlei griezelige dingen. Enkel door, samen met de kids in de zaal, de raadsels op te lossen en gevaarlijke opdrachten te vervullen, kan de mysterieuze vloek ongedaan worden gemaakt. Maar is de vriendschap van de club wel sterk genoeg?

Anubis en De Graal van de Eeuwige Vriendschap is een mysterieuze en spannende voorstelling met o.a Loek Beernink, Lucien van Geffen, Vreneli van Helbergen, Iris Hesseling, Vincent Banic, Sven de Wijn, Marieke Westenenk en Gamze Tazim!

Het Huis Anubis show in Beatrixtheater Utrecht.

Kaarten zijn vanaf vandaag te verkrijgen via Topticketline 0900-3005555 (€0,45 p.m.) / www.topticketline.nl en de Nationale Theater Kassa 0900-9203 (€0,45 p.m.) / www.ntk.nl. Meer informatie via www.studio100.nl.

Het Huis Anubis
De populariteit van Het Huis Anubis kent momenteel geen grenzen. De tv-serie, geproduceerd door Studio 100 is elke werkdag te volgen op Nickelodeon om 18.50 uur. De serie trekt dagelijks gemiddeld ruim 225.000 kijkers en won al vele prijzen. De eerste ‘Het Huis Anubis’ film ‘Het Pad der 7 Zonden’ verwierf binnen 3 weken de platina status en is uitgeroepen tot de best bezochte Nederlandse film van 2008. In oktober ’08 won Het Huis Anubis voor het tweede jaar op rij de Cinekid Kinderkast Publieksprijs in de categorie Fictie. De tv-serie werd in 2007 ook nog bekroond met de Gouden Stuiver en twee Kids Choice Awards voor zowel beste TV ster als beste TV serie. Ook werd de serie genomineerd voor een Gouden Roos. Het bordspel van Het Huis Anubis werd in 2007 verkozen tot speelgoed van het jaar en er werden al meer dan 600.000 boeken verkocht.


Stuur dit bericht door!Varia

Gildewandeling: Hulpverlening door de eeuwen heen

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Gheruchtige meesterschilders

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Joods leven in Utrecht

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht