dinsdag 28 januari 2020
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina

  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Groepstentoonstelling in Moira: “Insiders”
Zondag 8 september 2013 t/m zondag 22 september 2013
Ingezonden


“Insiders” is een groepstentoonstelling met het werk dat gemaakt is door bewoners uit het Moira-huis en dat in Moira Expositieruimte getoond wordt. In september 2013 worden diverse werken van Annabel Garriga, bramZaliger, Edo Cleveringa, Jos van Ooijen, Monique Veenswijk (Momendless) getoond.

Annabel Garriga gebruikt als grafisch kunstenaar (HKU, 2007) afzonderlijk maar soms ook tegelijkertijd, verschillende technieken als fotopolymeer, monoprint, boardsnede en blinddruk. Het menselijk lichaam is de inspiratiebron voor haar grafische werken.

bramZaliger toont in Moira zijn abstract figuratieve schilderijen die hij in de jaren tachtig maakte toen hij net in Utrecht kwam wonen. In felle heldere kleuren heeft hij met acryl op papier werken gemaakt die als expressief te omschrijven zijn. Daarnaast wordt ook een aantal van zijn gedichten gepresenteerd.

Het werk van Edo Cleveringa wordt postuum in Moira getoond. Edo woonde vele jaren in Moira en is helaas onlangs overleden. In memoriam worden zijn assemblages en andere werken tentoongesteld.

Jos van Ooijen werkt met potlood, pen, stift en kwast aan zijn tekeningen en schilderijen. Zijn werk vertoont een grote variatie aan gebruikte stijlen van abstract tot figuratief, en resulteert in zowel meer stripachtige verhalende tekeningen als autonome schilderwerken.

Monique Veenswijk (Momendless) is werkzaam als zowel fotograaf, grafisch vormgever en muzikant en laat zich inspireren door van alles wat er om haar heen gebeurt. In Moira geeft zij een veelzijdige presentatie van haar werken ondersteund met live muziek-optredens.

Moira Expositieruimte
Wolvenstraat 10
3512 CH Utrecht
expo@moira-utrecht.nl
www.moira-utrecht.nl
facebook: Moira Expositieruimte

Expositieruimte open tijdens exposities:
vr.- zo. 13 - 18 uur
gratis entree


Stuur dit bericht door!Varia

Gildewandeling: Een rondje Hollywood

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Hulpverlening door de eeuwen heen

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildefietstocht: Langs Utrechtse forten

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht