woensdag 17 oktober 2018
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina

  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Lezing: ‘Bepaal zelf uw toekomst ... in 7 stappen’
Dinsdag 17 september 2013
Ingezonden


Je karakter van nu is de som van wat je in het verleden hebt gedacht en gedaan. Al je vriendelijke en onvriendelijke gedachten, materiële en spirituele verlangens, daden voor jezelf en voor anderen. Elke dag opnieuw heb je gedachten en daden die je toekomstige leven bepalen.

Een voor de hand liggende vraag is: hoe realiseer je een goede toekomst voor jezelf en voor anderen? Waar en hoe begin je daarmee? Wat moet je doen en laten? Een ding is zeker. Je geweten en je idealen zijn daarbij je beste vrienden en een kompas naar de toekomst.

Leef uw toekomst nu al en bezoek de lezing over ‘Bepaal zelf uw toekomst ... in 7 stappen’ van Stichting I.S.I.S. op dinsdag 17 september 2013.


De lezingen worden maandelijks gehouden in De Kargadoor, Oudegracht 36 in Utrecht. Ze beginnen om 20.00 uur precies en de zaal is open vanaf 19.30 uur. De toegang is altijd vrij en er is natuurlijk gelegenheid tot het stellen van vragen. Meer informatie vindt u op onze website: www.stichtingisis.org of bel (0344) 61 41 61 / (030) 637 23 23. De lezingen zijn ook via de Audio-Video-service verkrijgbaar en kunnen worden besteld via Stichting I.S.I.S. of in de zaal.


Stuur dit bericht door!Varia

Soepkeuken bij de Tuinfabriek

Bron: AOU© AOU
Varia

Houtzaagmolen voor een middag korenmolen

Bron: AOU© AOU
Varia

Nieuwe Plusgids is uit!

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht