donderdag 20 februari 2020
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina

  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Officiële opening bushalte Vredenburg-Noord tijdens Wijk C dag
Zaterdag 6 september 2014
Ingezonden


Wijk C is weer bereikbaar!

Op 6 september wordt om 12.00 uur de nieuwe bushalte op Vredenburg-Noord geopend. Wijk C viert dit graag samen met u. Naast deze feestelijke opening is er een gezellige Wijk C Dag met activiteiten voor jong en oud.

Officiële opening bushalte Vredenburg-Noord

De feestelijke opening van de bushaltes is een initiatief van de ondernemers van Wijk C. De afgelopen jaren is Wijk C verminderd bereikbaar geweest in verband met de grote verbouwingen in het stationsgebied. Op maandag 1 september wordt de bushalte op Vredenburg-Noord weer in gebruik genomen. Voor u betekent dit een betere bereikbaarheid van Vredenburg-Noord en Wijk C, maar natuurlijk ook de markt op het Vredenburgplein en het Muziekpaleis TivoliVredenburg.

De ondernemers van Wijk C vieren dit graag samen met u. Op zaterdag 6 september wordt de bushalte om 12.00 uur officieel geopend door twee vertegenwoordigers van gemeente Utrecht. Voorafgaand aan dit officiële moment treedt het Steegzangerskoor op! Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Wijk C Dag

De gezellige Wijk C Dag vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur. Op deze markt wordt u verrast door de diversiteit van Wijk C. Lokale ondernemers als o.a. Paul van Dillen, Revenge of Goodhair, Van Haren en Toko Goedendag zijn vertegenwoordigd. Uiteraard mag de horeca ook niet ontbreken; o.a. Chez Jacqueline, Tastu gastronomia, Broodnodig en Restaurant LEEF! verzorgen een hapje en een drankje. Ook organisaties en (wijk)initiatieven als Icebear Events en het wegloophuis stellen zich (opnieuw) voor aan u.

Activiteiten en Muziek

De kleine bezoekers kunnen zich gratis laten schminken, bij de ballonclown een mooie ballon laten vouwen en meedoen aan een miniworkshop jongleren. Een echt draaiorgel, Frans van Montfoort en het Steegzangerskoor zorgen voor een muzikale noot. Ook kunt u een korte rondleiding door Wijk C krijgen op echte Segways. Kortom genoeg te doen!

Wij hopen dat u op zaterdag 6 september langs komt en u
laat verrassen door de diversiteit van Wijk C!


Stuur dit bericht door!Varia

Gildewandeling: Een rondje Hollywood

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Gheruchtige meesterschilders

Bron: AOU© AOU
Varia

Houtzaagmolen voor een middag korenmolen

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht