donderdag 20 februari 2020
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina

  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Internationale Vrouwendag: De talkshow ‘Tradities & Herinneringen’
Zaterdag 8 maart 2014
Ingezonden


Utrecht- De stichting Tori Oso Utrecht en de Stadsschouwburg Utrecht organiseren op 8 maart tijdens, Internationale Vrouwendag, de talkshow ‘Tradities & Herinneringen’. De talkshow vindt plaats in de Blauwe zaal van de Stadsschouwburg aan het Lucas Bolwerk 24 te Utrecht. De bezoekers zijn welkom vanaf 19.00 uur en de talkshow start om 19.30 uur.

Tradities & Herinneringen
Vrouwen zijn vaak degenen die tradities en herinneringen doorgeven. In elke cultuur verloopt dat op een andere manier. Tradities en herinneringen….wie heeft ze niet? In deze talkshow passeren belangrijke levensgebeurtenissen de revue. De host Stacey Esajas, ontvangt uiteenlopende gasten. Zij spreekt met vrouwen die actief zijn in verschillende geledingen van de samenleving over geboorte, huwelijk en overlijden. Dit zorgt voor interessante ontmoetingen en verassende gesprekken vanuit verschillende invalshoeken. Kom luisteren of meepraten. Dames én heren zijn welkom op deze avond!

Talkshowgasten
Tanja Jadnanansing opent de talkshow met een inspirerende introductie. Daarna zal Stacey Esajas de volgende gasten interviewen:
Geboorte
– Sylvia Pessireron (Schrijfster van Zwangerschap, Trouwen en Rouwen in 7 verschillende ‘Nederlandse’ culturen)
- BouchraDibi (Politicus over zorg na de geboorte, de rol van man/vrouw in de opvoeding en ervaringen vanuit haar eigen culturele achtergrond)
Huwelijk
- Renate Badloe (Weddingplanner bij ClassyAffairs over ‘fusion’ huwelijken en de verschillende culturen en tradities waar ze mee te maken krijgt)
- WafaeEzzerhouni (Eigenaresse Wafae Fashion over de Henna traditie die voorafgaand aan het huwelijk plaatsvindt)
Overlijden
- Marian Markelo (Wintipriesteres en cultuurkenner van de Afro Surinaamse cultuur over tradities en rituelen rondom overlijden)

Intermezzo’s, muziek en zoetigheid
In het programma is ook ruimte gemaakt voor bijzondere optredens van choreograaf Patrick Karijowidjojo en de Afro Surinaamse zanggroep, Black Harmony. Deze zanggroep brengt liederen uit de Afro Surinaamse cultuur ten gehore.De zoetekauwen kunnen in de pauze een bezoekje brengen aan de koektafel van Oma Nel.FemaleDJ Shug La Sheedah zorgt voor de feelgoodmusic tijdens aanvang, pauze en na afloop.

Kaarten reserveren
In verband met het beperkte aantal zitplaatsen adviseren wij om te reserveren via de kassa van de Schouwburg Utrecht: 030-2302023 ma t/m za 12.00 -17.00 uur. Tickets kosten 7,50 euro. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met torioso@gmail.com of bezoek onze website voor de meest recente updates: www.torioso.nl/agenda


Stuur dit bericht door!Varia

Gildewandeling: Joods leven in Utrecht

Bron: AOU© AOU
Varia

Nieuwe Plusgids is uit!

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Hulpverlening door de eeuwen heen

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht