woensdag 29 januari 2020
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina

  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


ZEPmusic Songwriters Netwerkdag
Zaterdag 1 maart 2014
Ingezonden


Op 1 maart a.s. organiseert ZEPmusic voor de tweede maal de songwriters netwerkdag in Utrecht. Het is een unieke dag waarop muziekcreatieven elkaar ontmoeten, of je nu songwriter, producer of tekstschrijver bent. Het doel is om je netwerk te vergroten, van elkaar te leren en misschien zelfs een nieuwe samenwerking te vinden.

Het programma, dat om 14:00 begint, heeft twee workshops. De eigenzinnige singer-songwriter Case Mayfield, die succesvol debuteerde in 2011 met het album 'The Many Colored Beast', zal ingaan op de creatieve uitdagingen en hobbels die songwriters tegen kunnen komen. Aan de hand van gespeelde nummers worden vragen afgevuurd en ontstaan discussies.

Programmeur, manager en gitarist Xavier Teerling zal met de bezoekers het vervolgtraject onder de loep nemen. Welke stappen zet je als je een mooi repertoire bij elkaar hebt geschreven? Studio boeken of zelf doen, muzikanten vinden, optredens regelen, hoe je muziek verspreiden of verkopen, welke promotie werkt wel en welke niet, hoe internet volop te gebruiken. Hij maakt de bezoeker in korte tijd wegwijs in de muziekwereld.

Tussen de workshops is er uitgebreid gelegenheid om andere mensen te ontmoeten in een Meet & Match-sessie. Tekstschrijvers, songwriters, zangers en producers vinden elkaar. Ook is er een team van songwriting-docenten die ingebrachte demo's van persoonlijk advies voorzien. En uiteraard is er een gezellige naborrel met een jamsessie/open podium.

Info en aanmelding via www.zepmusic.com. Tickets kosten € 10.


Over ZEPmusic

ZEPmusic is een songwriting netwerk dat inmiddels tien jaar bestaat met een kleine kern van vaste leden. Eenmaal per jaar brengt deze groep een cd uit van met elkaar gemaakte nummers.


Stuur dit bericht door!Varia

Gildewandeling: Joods leven in Utrecht

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Een rondje Hollywood

Bron: AOU© AOU
Varia

Soepkeuken bij de Tuinfabriek

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht