woensdag 29 januari 2020
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina

  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Nina Ricci live in Kopi Susu
Vrijdag 31 januari 2014
Ingezonden


De Italiaanse singer/songwriter Nina Ricci treedt vrijdagavond 31 januari op in cultureel dagcafé Kopi Susu. Ricci speelt een mengeling van jazz en blues. Naast eigen nummers, komen ook songs van onder andere Nina Simone en Erykah Badu voorbij. Zij weet als dit als geen ander op gepassioneerde wijze weer te geven. De klassieke gitaar van Gert de Graaf doet de rest..

Nina Ricci leefde als zangeres, schrijver en vocal coach jarenlang in Italië en Engeland . Op dit moment woont ze in Capodimonte (Italië) aan het meer van Bolsena. Sinds 1992 staat Nina al op vele podia en onderzoekt en interpreteert ze de wortels van de jazz, blues, funk en soulmuziek in verschillende ensembles.

Ze studeerde klassieke zang aan het Conservatorium van Viterbo onder begeleiding van Argentijnse sopraan Carmen Sensaud en de directeur van het Teatro Colon in Buenos Aires, Armando Krieger.

Nina werkte samen met onder andere de Italiaanse artiesten Dario Deidda , Pietro Ciancaglini , Giacomo Anselmi en Alessandro Maiorino. Verder speelde ze met de Amerikaanse jazzzangeres Neenna Freelon en rock- en funkdrummer Buddy Miles (vooral bekend door zijn werk met Jimi Hendrix' "Band of Gypsys". De laatste tijd wordt zij regelmatig op klassieke gitaar begeleid door Gert de Graaf.

De aanvang is 19.30 uur, de toegang is gratis.
Het adres van Kopi Susu is J.P. Coenstraat 69 in Lombok.

Stuur dit bericht door!Varia

Gildefietstocht: Langs Utrechtse forten

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Een rondje Hollywood

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Een rondje Hollywood

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht