woensdag 13 november 2019
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina

  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Lezing: Theosofia; religie, filosofie, wetenschap
Dinsdag 15 april 2014
Ingezonden


De Waarheid vinden over jezelf en je leven is zeer arbeidsintensief. Je kunt er levens lang naar op zoek zijn. Toch hebben wij altijd haast. Het vinden van het antwoord op je levensvragen geeft rust en richting. Maar op wie en waarop moet je je dan baseren: de kennis en aannames van de wetenschappers, de beschouwingen van de filosofen of de stelligheid van de wereldreligies? Hoe betrouwbaar en houdbaar is de waarheid die ze verkondigen? Is het toch beter niets en niemand op voorhand te geloven en zelfstandig op zoek te gaan naar kennis en waarheid? Wat is daarvoor een goede aanpak?

Bent u een zoeker naar Waarheid, bezoek dan de lezing over ‘Theosofia, de synthese van de toekomstige Religie, Filosofie, Wetenschap’ van Stichting I.S.I.S. op dinsdag 15 april 2014.

De lezingen worden maandelijks gehouden in De Kargadoor, Oudegracht 36 in Utrecht. Ze beginnen om 20.00 uur precies en de zaal is open vanaf 19.30 uur. De toegang is altijd vrij en er is natuurlijk gelegenheid tot het stellen van vragen. Meer informatie vindt u op onze website: www.stichtingisis.org of bel (0344) 61 41 61 / (030) 637 23 23. De lezingen zijn ook via de Audio-Video-service verkrijgbaar. U kunt ze bestellen via Stichting I.S.I.S. of in de zaal.


Stuur dit bericht door!Varia

Houtzaagmolen voor een middag korenmolen

Bron: AOU© AOU
Varia

Soepkeuken bij de Tuinfabriek

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Hulpverlening door de eeuwen heen

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht